Emlak siteleri, ev alıp satmak isteyen kişileri, emlakçıları ve inşaat firmalarını bir arada buluşturan internet platformudur. İnternet üzerinde kurulu bir emlak sitesi ziyaret edilerek emlak ilanları incelenebilir, emlakçı ve ev sahipleri ile iletişim kurulabilir.

Emlak siteleri, ev alıp satmak isteyen kişileri, emlakçıları ve inşaat firmalarını bir arada buluşturan internet platformudur. İnternet üzerinde kurulu bir emlak sitesi ziyaret edilerek emlak ilanları incelenebilir, emlakçı ve ev sahipleri ile iletişim kurulabilir. Emlak siteleri emlakçı, gayrimenkul danışmanı, inşaat firmaları ve ev sahiplerinin vitrini gibi çalışır. Kuruluşunu yapmayı planladığınız Sakarya emlak sitesi de bu şekilde hizmet verecektir.

Emlak sitelerinde, satışa sunulan ev, arsa, tarla, bahçe, dükkan vs. gibi taşınmazların fotoğraf ve video gibi görseller bulunur. Bununla birlikte ilanlarda bu taşınmazların fiyatı, metrekaresi, daire katı, konut kredisi durumu, arsa ise parsel ve imar bilgileri, bahçe, dükkan ve işyeri ise yine metre karesi ve yeri gibi detaylı bilgiler yer alır.

Emlak siteleri; ilan siteleri, ev satın alma siteleri ya da emlak ilan verme siteleri isimleriyle de anılırlar.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Sakarya’da emlak işi yapan ve/veya Sakarya emlak sitesi kurmak isteyen herkese emlak sitesi kurma hizmetlerini vermekten memnuniyet duyarız. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

BİR EMLAK SİTESİ NASIL OLMALI?

Bir emlak sitesinde veya bir Sakarya emlak sitesinde neler olması gerektiği aslında kullanıcılarla doğru orantılıdır. Kullanıcılar emlak sitesinden beklentilerinin neler olduğunu araştırıp bu doğrultuda yazılım ve ön yüz çalışmaları yapmaları doğru olacaktır. Ancak bir emlak sitesinin yeterliliği hakkında size en doğru bilgiyi emlak işini yapanlar sunacaktır.

Bu anlamda bilgi ve tecrübeye dayalı olarak bir emlak sitesinde olması gereken özelliklerden bahsetmek gerekirse şu özellikler olmazsa olmazdır.

  • Emlak sitesi tüm kullanıcı kitlesine hitap etmeli.
  • Kolay tasarımlı ve kullanışlı olmalı.
  • Kurulan emlak sitesi sayfalarının hızlı açılması oldukça önemlidir.
  • Siteye konulacak fotoğraf ve videolar net olmalı, satışa sunulan malın görünürlüğü iyi olmalı. Ayrıca anlaşılır bir yazı dili ve yazı fontları kullanılmalı.
  • Emlak ölçütlerinin iyi belirlenmiş olması gerekmektedir. (Konut Tipi, Satılık mı kiralık mı olduğu, yapılış tarih, krediye uygunluğu, metrekaresi, site ise kaçıncı katta olduğu, arsa veya tarla ise imar durumu, metre karesi ve parseli ve yeri gibi )
  • Site içi gelişmiş bir arama motoruna sahip olmalı.
  • Filtreleme sistemi iyi olmalı kullanıcıların aradıklarını zorluk çekmeden bulası önemli bir etkendir.
  • Tanıtım yazılarında doğru anahtar kelime kullanılmalı.

Yukarıda bahsettiğimiz özellikler doğrultusunda, amacına uygun ve işinizi en iyi şekilde görebileceğiniz Sakarya emlak sitesi kurulumu hizmetinden yararlanmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İletişim bilgilerimiz aşağıdadır. Buradan bize ulaşabilirsiniz.

İletişim: bilgi@monosoft.com.tr  02646060981 (Telefon ile müşteri hizmetleri hafta içi 09:00 / 17:30 )
 
Adres: Tığcılar Mahallesi, İpek Sokak No:13 K:2/18 , 54100 Adapazarı/Sakarya
 


Diğer Blog Yazıları

REFERANSLAR

Size özel projeler ve yazılımlar ile çözüm ortağınız.